Tgrt Haber

Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya 'pençe' darbesi: 2 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2023 11:30 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 11:47
Son dakika! Mehmetçik'ten PKK'ya 'pençe' darbesi: 2 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Operasyonda terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. İnlerine saklanan teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor.Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde terör örgütü PKK​'ya bir darbe daha indirildi.

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 2 PKK'lı teröristin öldürüldüğünü duyurdu. Operasyonda terör örgütüne ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Irak’ın kuzeyinde başarıyla devam eden Pençe-Kilit Operasyonu ile teröristlerin inlerini başlarına yıkan Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz 2 PKK'lı teröristi etkisiz hâle getirdi. Bölgede gerçekleştirdiği arama-tarama faaliyetinde de terör örgütü PKK’ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi.

Ele geçirilen malzemeler;

  • 11 adet 120 mm havan mühimmatı,
  • 13 adet 81 mm havan mühimmatı ve tapaları,
  • 1 adet 120 mm havan namlusu,
  • 1 adet 81 mm havan tablası,
  • 2 adet jelikan"

https://twitter.com/tcsavunma/status/1676510245118509056?s=20

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...