Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya pençe darbesi: 3 terörist öldürüldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2022 12:00 - Güncelleme : 27 Ekim 2022 12:16
Son dakika! PKK'ya pençe darbesi: 3 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, bir askerimizin şehit olduğu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde hain saldırıyı düzenleyen teröristlerle girilen çatışmada 3 PKK'lının öldürüldüğünü duyurdu.

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler düzenlenen operasyonlarla tek tek etkisiz hale getiriliyor. 

Milli Savunma Bakanlığı​ (MSB), Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlerle girilen çatışmada 3 PKK​'lı teröristin öldürüldüğünü açıkladı.

ŞEHİDİMİZİN KANI YERDE KALMADI!

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için azimli, kararlı ve güçlü şekilde mücadelemiz sürüyor. Pençe-Kilit Operasyonu​ bölgesinde bir kahraman silah arkadaşımızı şehit eden teröristlerle girilen çatışmada 3 PKK'lı terörist etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1585548485251813390

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...