Tgrt Haber

Son dakika! PKK'ya pençe darbesi: 7 terörist öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
26 Kasım 2022 10:51 - Güncelleme : 26 Kasım 2022 13:42

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit harekatı kapsamında 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Sınır ötesindeki terör hedeflerini amblukaya alan Türk askeri, Pençe-Kılıç harekatının yanı sıra Pençe-Kilit​ operasyonuyla da teröristlere darbe vurmaya devam ediyor. Son olarak Irak​'ın kuzeyinde tespit edilen çok sayıda terörist öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 7 PKK​'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlığın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

'AZİZ VATAN İÇİN MÜCADELEYE DEVAM'

"Şehitlerimiz için, milletimiz için, bu aziz vatan için bıkmadan, yorulmadan mücadeleye devam! Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit ettiği 7 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."

https://twitter.com/tcsavunma/status/1596410769486516224

ŞIRNAK'TAN ACI HABER

Sınır ötesinin yanı sıra yurt içinde de terörle mücadele aralıksız devam ediyor. Terör operasyonlarının yürütüldüğü Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Cudi Dağı'nda acı bir olay meydana geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yıldırım düşmesi sonucu bir askerimizin şehit olduğunu açıkladı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...