Tgrt Haber

PKK'ya peş peşe darbe: 5 terörist öldürüldü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
03 Ekim 2022 21:42 - Güncelleme : 04 Ekim 2022 00:41
PKK'ya peş peşe darbe: 5 terörist öldürüldü

Siirt'te terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda 3 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde de 2 PKK'lı daha öldürüldü.

Bölücü terör örgütü PKK​'ya yönelik yurt içi ve sınır ötesinde operasyonlar aralıksız devam ediyor. Siirt​ ve Irak​'ın Metina​ bölgesine düzenlenen operasyonlarda çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.

SİİRT'TE 3 PKK'LI ETKİSİZ

İçişleri Bakanlığı, Eren Abluka Sonbahar-Kış 1 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu'nda 3 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Şırnak Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca JÖH, Jandarma Komando ve J-SİHA destekli olarak icra edilen Eren Abluka Sonbahar-Kış 1 Şehit Jandarma Teğmen İsmail Can Akdeniz Operasyonu kapsamında 3 Ekim 2022 tarihinde Siirt ili Pervari ilçesi Bestler Dereler-Herekol bölgesi Dişlitepe mevkii kırsalında 3 bölücü terör örgütü mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir."

IRAK'IN KUZEYİNDE 2 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyindeki Metina bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist daha Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hale getirildi. Mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar azim ve kararlılıkla devam edecek" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1576969767629754368

Kaynak: TGRT Haber / İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...