Tgrt Haber

PÖH'ten baş döndüren tatbikat! Film sahnelerini aratmadı

Editör: Merve Yaz / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ağustos 2024 10:12 - Güncelleme : 24 Ağustos 2024 10:16

Özel Harekat polislerinin gerçekleştirdiği tatbikat film sahnelerini aratmazken hazırlanan senaryoda sis bombalarının içerisinde rehineleri kurtaran timlerim görüntüsü izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Türk güvenlik güçlerinin göz bebeği Özel Harekat polisleri her daim göreve hazır.

Polislerimiz bu formlarını ise eğitim ve tatbikatlara borçlu.

Bu kapsamda Bursa Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı timler, film sahnelerini aratmayan tatbikat gerçekleştirdi.

PÖH'ten baş döndüren tatbikat! Film sahnelerini aratmadı - 1. Resim

REHİNELER KURTARILDI

Vatandaşların can güvenliği için birçok farklı bölgede görev yapan Özel Harekat polisleri zorlu eğitim ve tatbikattan geçiyor. Sis ve ses bombalarının atıldığı tatbikatta havadan çekilen görüntüler film sahnelerini aratmadı.

Senaryo gereği otobüs etrafında önlem alan ekipler, otobüse girerek rehineleri kurtardı.

PÖH'ten baş döndüren tatbikat! Film sahnelerini aratmadı - 2. Resim

ART ARDA ATIŞ VE KULEDEN İNİŞ

Özel harekat polisleri ileri seviye atış teknikleri kullanarak ayakta, çökerek, yatarak, oturarak, dönerek farklı konumdaki hedeflere tabanca ile atış yaptı. Özel Harekatçılar dağcılık kulesinden de uyumlu bir şekilde yüzüstü yarasa inişi ile yere indiler.

PÖH'ten baş döndüren tatbikat! Film sahnelerini aratmadı - 3. Resim

Genel güvenliği tehdit eden silahlı ve tehlikeli şahısları yakalamak, bölücü terör örgütleri ile etkin mücadele etmek ve Devletin varlığını ve bağımsızlığını, vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü kayıtsız ve şartsız korumak ilkesiyle görevini yürüten Özel Harekat Polisleri, 7/24 esasına göre hizmet ediyor.

PÖH'ten baş döndüren tatbikat! Film sahnelerini aratmadı - 4. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...