Tgrt Haber

Poligonda korkunç olay: Atış yapmaya gitti, kafasına sıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ekim 2022 18:26 - Güncelleme : 21 Ekim 2022 23:07

Diyarbakır'da bir poligona atış yapmaya giden 25 yaşındaki genç, birkaç el atış yaptıktan sonra gözetmenin yanında olmadığı sırada silahı kafasına dayayarak intihar etti.

Diyarbakır'ın Kayapınar​ ilçesinde bulunan bir poligona atış yapmaya giden 25 yaşındaki M.S.T., gözetmen eşliğinde bir kaç el atış yaptı. Gözetmenin yanından ayrıldığı sırada bir anda silahı kafasına dayayan 25 yaşındaki genç, tetiğe bastı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Silahın ateşlenmesiyle kanlar içinde kalan M.S.T., yere yığıldı. Dehşete düşen poligon görevlileri hemen durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine durumu sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollere 25 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Poligonda korkunç olay: Atış yapmaya gitti, kafasına sıktı

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Polis ekipleri ve savcının olay yerinde incelemelerini tamamlamasıyla M.S.T., otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. M.S.T.’nin atış yaptığı ve kanlar içinde yere yığıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...