Tgrt Haber

Polis eylemin arasında kalan kadını kurtardı

31 May 2014 22:22
Polis eylemin arasında kalan kadını kurtardı

Ankara Kızılay'da polise taş atan kalabalığa müdahale edildi, polis çatışmanın arasında kalan bir kadını olay yerinden uzaklaştırdı.

Bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri ve çeşitli gruplar, Gezi Parkı olaylarının birinci yılı dolayısıyla Kızılay Meydanı'nda toplandı. Kızılay Meydanı'nı trafiğe kapatan gruba polis dağılmaları yönünde uyarılarda bulundu. Polis, uyarılara uymayan gruba daha sonra tazyikli suyla müdahale etti. Müdahalede göstericiler polise havai fişek ve taş attı. Güvenlik güçleri, meydan ve sokaklarda toplanan gruplara zaman zaman tazyikli suyla müdahale etti. Kızılay'da olayların ortasında kalan bir kadına polis yardım etti. Polisle göstericiler arasında yaşanan çatışmada, göstericiler polisi taş yağmuruna tutarken bir polis memuru genç kadını olay yerinden uzaklaştırdı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...