Tgrt Haber

Polis memuru Osmangazi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 Ekim 2022 08:42 - Güncelleme : 25 Ekim 2022 08:49

Kocaeli’de aracını Osmangazi Köprüsü’nde durdurarak denize atlayan polis memurunun kimliği belli oldu. Köprüden atlamadan önce polis memurunun kız arkadaşına sitem ettiği ve o anları sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.

İstanbul’da görev yapan genç polis memuruOsmangazi Köprüsü’nde seyir halinde iken bir anda aracını durdurdu. İHA tarafından aktarılan bilgiye göre  polis memuru Y.K. kız arkadaşıyla yaşadığı kavganın ardından aracıyla Osmangazi Köprüsü’ne gitti. Aracını çalışır durumda bırakan polis memuru köprüden hiç düşünmeden atladı.  İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, denize atlayan Y.K.’yı bulabilmek için çalışma başlattı. Sahil güvenlik ekipleri tarafından 3 tekne ile ayrı noktalarda arama yapıldığı öğrenildi.

İNTİHAR​ ÖNCESİNDE VİDEO PAYLAŞTI

Y.K.’nın köprüden atlamadan önce sosyal medya hesabından bir video paylaştığı ve psikolojisini yitirdiğini söyleyerek “Bu son mesajım, herkes hakkını helal etsin” dediği öğrenildi. 

Polis memuru Osmangazi Köprüsü'nden atlayarak intihar etti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Adınız26 Ekim 2022 09:42

Bu hadise ve sayısız benzeri, polislik mesleğine alınanların ciddi anlamda psikolojik, psikiyatrik muayenelerden geçirilmesi ve ayrıca davranış ve kişilik bozukluğu belirtilerinin arıştırılması gerektiği gerçeğini sürekli karşımıza çıkarıyor. Ancak sorun olan şu ki, toplumun tamamı böyle hasta. Sağlamını nereden bulacaksınız?

Yazık25 Ekim 2022 09:46

İntihar etmek neyi çözdü yazık çok üzüldüm...

Sonraki Haber Yükleniyor...