Tgrt Haber

Polis operasyon başlattı, keskin nişancı tüfeği bulundu: 14 gözaltı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Eylül 2024 10:36 - Güncelleme : 02 Eylül 2024 10:37
Polis operasyon başlattı, keskin nişancı tüfeği bulundu: 14 gözaltı

Kayseri'de polis ekipleri 26 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında şehirde çeşitli operasyonlar gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında keskin nişancı tüfeği ele geçirildi. Yakalanan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Kayseri’de emniyet​ ekipleri son bir haftada şehrin içinde detaylı operasyonlara imza attı.

Edinilen bilgiye göre İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, ili genelinde Kaçakçılık​ ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 26 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; 1 adet vahim silah kapsamında olan keskin nişancı tüfeği, 51 adet fişek, 6 bin 400 dal makaron ile aranan şahıslar çerçevesinde 2 şahıs yakalandı.

ŞAHISLAR HAKKINDA YASAL İŞLEM YAPILDI

Ele geçirilen suç unsurları ve toplam 14 olayda 14 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılırken, şahıslar adli makamlara sevk edildi.

Kayseri​ İl Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada; "İlimiz genelinde halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması için haksız kazanç sağlayan suç organizasyonlarına karşı yürütülen mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...