Tgrt Haber

Polislere saldırı hazırlığı yapan MLKP üyesi 4 terörist tutuklandı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ağustos 2022 23:41 - Güncelleme : 22 Ağustos 2022 00:35
Polislere saldırı hazırlığı yapan MLKP üyesi 4 terörist tutuklandı

İstanbul'da emniyet güçlerine yönelik saldırı hazırlığında oldukları belirlenen terör örgütü MLKP üyesi 4 kişi, Sultangazi'deki bir evde kıskıvrak yakalandı. Evde el bombası, tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirilirken, 4 terörist çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

Sınır ötesi operasyonla teröristlere büyük darbe indiren güvenlik güçleri, yurt içinde de hainlere nefes aldırmıyor. Son olarak İstanbul​'da emniyet mensuplarına yönelik kanlı eylem​ hazırlığı yapan teröristler, hücrevi baskını sonucu yakalandı.

SANSASYONEL EYLEM PLANI...

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından MLKP​ (Marksist-Leninist Komünist Parti) terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında örgütün silahlı yapılanması içerisinde faaliyet yürüten M.U. isimli şahsın İstanbul’da sansasyonel eylem arayışı içerisinde olduğu bilgisine ulaşıldı.

Çalışmalar kapsamında Sultangazi’de bulunan bir adrese yönelik 18 Ağustos günü operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda evde yapılan aramalarda 1 adet el bombası, 2 tabanca, 2 adet şarjör, 34 adet 9.19 mm çapında fişek ve çok sayıda bilişim malzemesi ele geçirildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

İkamette bulunan M.U., E.Y., N.G. ve H.D.A. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli sevk edildikleri adli makamlar tarafında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...