Tgrt Haber

Polisi darp ettiği iddia edilen 5 sanığa tahliye

11 Aralık 2015 17:54
Polisi darp ettiği iddia edilen 5 sanığa tahliye

Eskişehir'de, Ankara katliamını protesto etmek için yapılan yürüyüş sonrası gözaltına alınarak tutuklanan 6 kişiden 5'i, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi

10 Ekim 2015 tarihinde Ankara'da yaşanan bombalı eylem sonucunda hayatını kaybedenleri anmak ve katliamı protesto etmek için yapılan yürüyüş sırasında bir polis memurunu darp ettikleri iddiası ile gözaltına alınarak tutuklanan Gökhan K., Ahmet D., Abdülkadir K., Koray A. ve Ayhan K., bugün çıkarıldıkları Eskişehir 7'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandı. Öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerine kadar devam eden duruşmada ifadeleri alınan sanıklar, tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Öte yandan, aynı davada yargılanan ve 18 yaşından küçük olduğu için dosyası Çocuk Mahkemesi'nde olan Ömer A.'nin tutukluluk hali devam ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...