Tgrt Haber

Polisleri peşine taktı, kaza yaptı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Haziran 2024 00:25 - Güncelleme : 24 Haziran 2024 00:25
Polisleri peşine taktı, kaza yaptı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan ve alkollü olduğu tahmin edilen sürücü polisten kaçtıktan sonra kaza yaptı.

Muğla​'nın Menteşe​ İlçesinde polisten kaçan 48 NH 233 plakalı araç sürücüsü, hastane yokuşunda polis​ aracı ile çarpıştı. Kaza​ yapan araç karayolundaki bariyerleri çarparak karşı şeride geçerek durdu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kaza sonrası araçtan inen sürücü, yaya olarak olay yerinden kaçtı. Trafiği birbirine katan, sonra Kötekli Mahallesine kaçan sürücüyü bulmak için ekipler seferber oldu.

Polisleri peşine taktı, kaza yapıp kaçtı - 1. Resim

Araçta 4 kişinin bulunduğu öğrenilirken, iki bayan ve bir erkek yakalanırken, firar eden sürücü 45 dakikalık bir aramanın ardından Kötekli Mahallesi 112 İstasyonunun bulunduğu mevkide yaralı olarak yakalandı. Yakalanan sürücü ambulans ile Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...