Tgrt Haber

Son dakika! Şanlıurfa'da polislerimizi şehit eden zanlı ölü ele geçirildi

10 Mart 2022 16:15 - Güncelleme : 10 Mart 2022 17:33
Son dakika! Şanlıurfa'da polislerimizi şehit eden zanlı ölü ele geçirildi

Son dakika haberi: İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa’da Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan düzenlenen operasyonda ölü ele geçirildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Şanlıurfa'da Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt’u şehit eden Mehmet Aslan'ın ölü olarak ele geçirildiğini duyurdu.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMADI

Soylu paylaşımda,  İki Kahraman Polisimize alçakça silah sıkan hain, Şanlıurfa Emniyetimizin operasyonu ile ölü ele geçirildi. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1501911811737718786

ŞEHİTLERİMİZ GÖZYAŞLARI İÇİNDE MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Şehit Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt’un naaşları, sabah saatlerinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde ekipler, takip ettikleri Mehmet A. isimli şahsı OSM kavşağında yakalamak istedi. Şahıs kendisini yakalamak isteyen polislere silahla ateş açtı. İlk ateş sonucu Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici (30) ile Polis Memuru Cemal Bozkurt (32) yaralandı. Yaralı polisler olayın yaşandığı bölgede bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasına kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlk müdahaleleri burada yapılan yaralı polislerden Abdullah Yasir Binici Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne, Cemal Bozkurt ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bozkurt, akşama doğru Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit düşerken Binici ise gece saatlerinde Balıklıgöl Devlet Hastanesinde şehit oldu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...