Tgrt Haber
Gündem - Gündem
3 saat 27 dakika önce

Çocukların arasındaki kavga aile faciasına döndü! Baba ve çocuk bıçaklandı: 1 ölü

Ankara'da çocuk arasındaki kavga aile faciasına dönüştü. 13 yaşındaki çocuk kavgayı babasına şikayet etti. Hesap sormaya giden baba ve oğlu bıçaklandı, babadan acı haber geldi.
 - Grup kurup vedalaştı, sırra kadem bastı!
3 saat 49 dakika önce

Whatsapp'tan grup kurup vedalaştı, sırra kadem bastı! Peçeteye yazdığı not ortaya çıktı: 'Vasiyetimdir'

Antalya'nın Kumluca İlçesinde 3 gün önce sırra kadem basan 22 yaşındaki Halil İbrahim Öksüz, Whatsapp grubu kurarak ailesiyle vedalaştı. Bir peçeteye doğum ve ölüm tarihini not eden genç bir de vasiyetini yazdı. Durum karşısında endişelenen ailesi her yerde Öksüz'ü arıyor.
 - Fenerbahçe taraftarından Ali Koç hamlesi
4 saat 3 dakika önce

Ali Koç istifa yürüyüşü düzenlenecek! Fenerbahçe taraftarı Valiliğe yazı gönderdi

Fenerbahçe taraftarlar grupları, Başkan Ali Koç'un istifası için yürüyüş düzenlemeye karar verdi. Valiliğe yürüyüşün izni için gönderilen yazıda; 'Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Koç'a istifa etmesi yönünde sloganlar atılacaktır. Herhangi bir siyasi bayrak veya slogan atılmayacaktır' ifadeleri kullanıldı. İşte 'istifa yürüyüşü' hakkında detaylar...
 - ‘Benimle ilişkiye girmek zorundasın'
4 saat 57 dakika önce

Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin sabıka dosyası ortaya çıktı! ‘Benimle ilişkiye girmek zorundasın'

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden katil Yunus Emre Geçti'nin sabıka kaydının detayları ortaya çıktı. Katilin annesi Pınar Geçt'yi darp ettiği ve bir kadına da ‘benimle ilişkiye girmek zorundasın' diyerek saldırdığı öğrenildi.
Gündem - Gündem
5 saat 47 dakika önce

Uyuşturucu yiyen güvercinin halini görenler şoke oldu!

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler şaşkına çevirdi. Yol kenarında hareketsiz duran güvercini gören iki arkadaş, hayvanın yanına gidince şoke eden görüntüyle karşılaştı. Yere düşen uyuşturucu paketini açan güvercinin kendinden geçtiği görüntüler dikkat çekti.
Gündem - Gündem
6 saat 15 dakika önce

Bayraktar KIZILELMA’nın üretim prototipi ilk uçuş testini başarıyla tamamladı! Uçuşu Selçuk Bayraktar yönetti

Baykar tarafından tamamen öz kaynaklarla milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Bayraktar KIZILELMA’nın üretim prototipi, ilk uçuş testini başarıyla tamamladı. İşte KIZILELMA'nın tüm detayları...
Gündem - Gündem
6 saat 20 dakika önce

Son dakika | Bitlis'te şiddetli deprem: Çevre illerden de hissedildi

Son dakika haberi: Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, Bitlis'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan şiddetli deprem çevre illerden de hissedildi.
Gündem - Gündem
6 saat 24 dakika önce

Arkadaşını çekiçle öldürüp pavyona gitmişti! 62 yaşındaki katil zanlısı cezaevine gönderildi

Ankara'da 62 yaşındaki S.K., arkadaşı Ü.U.'yu çekiçle başına vurarak öldürmüş daha sonrasında ise evi yakarak olaya yangın süsü vermeye çalışmıştı. "kasten öldürme" suçundan tutuklanan 62 yaşındaki S.K., cezaevine gönderildi.
 - "Silahı bıraktıktan sonra..."
6 saat 27 dakika önce

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı! 'Polis olduklarını fark etmedim"

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti'nin ifadesi ortaya çıktı. Vurduğu kişilerin polis olduğunu fark etmediğini söyleyen Geçti, "Üzerinde üniforma olduğunu sonra kameralardan izleyince fark ettim. O varile doğru 2 el ateş ettim" dedi.
Gündem - Gündem
7 saat 6 dakika önce

Yağışlar İstanbul'a etki etmedi: Barajlar alarm veriyor

Megakentte son günlerde etkili olan sağanak yağışlara rağmen barajlardaki su seviyesi yüzde 40'ın altına düştü. Alibeyköy baraj gölünün de doluluk oranı yüzde 10'un altına geriledi. İstanbul'da ise bugün itibarıyla yüzde 50'in üzerinde doluluk oranı olan sadece iki baraj kaldı.
Gündem - Gündem
7 saat 35 dakika önce

Ehliyet yenilemek için son tarih yaklaşıyor! İşte yeni sürücü belgesi için gerekli belgeler

Eski tip sürücü belgeleri tarihe karışıyor. Sürücü belgesi yenilemek için son tarih yaklaşıyor. İşte yeni sürücü belgesi için gerekli belgeler ve diğer detaylar...
 - Çiftlik Bank davasında yeni gelişme
7 saat 41 dakika önce

Son dakika | Çiftlik Bank davasında flaş gelişme! Tosuncuk Mehmet Aydın için 88 bin yıla kadar hapis talebi

Son dakika haberi: Çiftlik Bank davasında Tosuncuk Mehmet Aydın’ın 4414 mağdur açısından “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık", "Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” ve "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma" suçlarından 88 bin 302 yıla kadar hapsi talep edildi.
 - Kaza anı kamerada!
7 saat 56 dakika önce

Son dakika | İzmir'de otomobil alt geçide düştü: Çok sayıda ölü ve yaralı var! Kaza anı kamerada

Son dakika haberi: İzmir'in Konak ilçesinde bir otomobil, alt geçide düştü. Feci kazada otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Öte yandan kaza anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Öğretmenden 'İstediği kadar anırsın' paylaşımı!
8 saat 9 dakika önce

Öğretmenden 'İstediği kadar anırsın' paylaşımı! Bakan Tekin'in verdiği yanıt gündem oldu

Sosyal medyada bir öğretmen, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin hakkında "İstediği kadar anırsın" şeklinde paylaşım yaptı. Paylaşımın yayılması sonrası öğretmen özür paylaşımı yayınladı. Tekin'in öğretmene verdiği yanıt ise sosyal medyada gündeme oturdu.
Gündem - Gündem
8 saat 9 dakika önce

Kamyona arkadan çarptı, feci şekilde hayatını kaybetti! Son paylaşımı dikkat çekti: "Birimiz hurdalığa birimiz de..."

Eskişehir’de kullandığı motosikletle kamyona arkadan çarpan 24 yaşındaki Ceyhun Bilen, feci şekilde hayatını kaybetti. Gencin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise oldukça dikkat çekti.
 - Askerimizi şehit etti, sabıkası dehşete düşürdü
8 saat 32 dakika önce

Suç makinesi bu kez Ordu'dan çıktı! 22 sabıkası olan maganda askerimizi şehit etti

İstanbul Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz, suç dosyası kabarık olan bir cani tarafından katledildi. Şehit haberi Türkiye'nin dört bir yanında geniş yankı uyandırırken, acı bir haber de Ordu'dan geldi. "Dur" ihtarına uymayıp çarptığı Astsubay Mehmet Fatih Çangır'ı şehit eden motosiklet sürücüsü Adem T.'nin defalarca kontrol noktasından kaçtığı, uyuşturucu kullanmaktan suç kaydı bulunduğu, motosikletine yazılmış 22 idari para cezasının olduğu ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
8 saat 53 dakika önce

Annesini vahşice katledip dolapta sakladı! Cinayetin tüm detaylarını anlattı

Antalya'nın Alanya ilçesinde 70 yaşındaki annesinin boğazını keserek öldüren Süleyman Sevinç, annesinin cansız bedenini elbise dolabında sakladı. Korkunç cinayeti itiraf eden Sevinç, annesini nasıl katlettiğini tüm detaylarıyla anlattı. Sanığın yargılandığı dava 1 ay sonrasına ertelendi.
 - Kaftancıoğlu mahkemeye gelmedi
9 saat 33 dakika önce

CHP'nin 'para sayma' davasında erteleme kararı! Canan Kaftancıoğlu mahkemeye gelmedi

CHP'de İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntüler Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Tepkilere neden olan olay sonrası başlatılan soruşturmada davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşma 29 Kasım'a ertelendi. Canan Kaftancıoğlu duruşmaya katılmadı.
Gündem - Gündem
9 saat 41 dakika önce

Modüler Prefabrik Ev ve Yapıları fuarı açıldı! Karavanların fiyatı dikkat çekti: 190 bine de var, 9 milyona da

Modüler Prefabrik Ev ve Yapıları fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katıldığı fuar vatandaşların akınına uğradı. Son dönemlerin en popüler yatırımı olan karavanların fiyatı ise dikkat çekti. 190 bin TL'den başlayan karavanların fiyatı 9 milyona kadar çıkabiliyor.
Gündem - Gündem
9 saat 53 dakika önce

Son dakika | Hatay'da deprem oldu: Kandilli verileri paylaştı

Son dakika haberi: Hatay'ın Altınözü ilçesinde 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin aktardığı verilere göre; deprem yerin 10 km altında gerçekleşti.
Sona Git