Tgrt Haber

Putin Erdoğan'ı arayınca çıldırdılar

08 Haziran 2015 17:55
Putin Erdoğan'ı arayınca çıldırdılar

Rusya lideri Vladimir Putin'in, AK Parti'nin seçim başarısından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etmesine CHP ve MHP'den tepki geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Putin ile telefon görüşmesi yaptı. Putin'in Erdoğan'a telefonda seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunduğu ifade edilirken, MHP ve CHP Putin'in Erdoğan'a bu temennide bulunmasına çıldırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefon görüşmesi yaptı.
Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile telefonla yaptığı görüşmede, Putin, "Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının hayırlı olması" temennisinde bulundu.

Gürsel Tekin'den tepki

CHP Genel Sekreteri Gürsel, "Putin bile farkında ki Sayın Erdoğan kendini Cumhurbaşkanı olarak değil, AK Parti Genel Başkanı olarak görüyor" iddiasında bulundu.

Oktay Vural çıldırdı: Biri Putin'e hatırlatsın

MHP Milletvekili Oktay Vural, Putin'in Erdoğan'ı arayarak seçim sonuçlarından dolayı tebrik etmesini, "Tam bir gaflettir. Birisi Türkiye'nin başkanlık sistemiyle değil; parlamenter sistemle yönetildiğini Putin'e hatırlatsın. Ayrıca tebrik etmek yerine, geçmiş olsun demesi gerekirdi" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
mehmet çelik 9 Haziran 2015 12:04

Madem kutlamalara diyorsun neden geçmiş olsun desin diyorsun laf canbazı

irfan çavuş 9 Haziran 2015 10:57

normal olan bu zaten iki lider Amerikan a zıtlar , chp ve mhp amerikanda ordan emir geliyor

ibrahim 9 Haziran 2015 09:45

Bu Gürsel Tekin ve Oktay Vural ne zaman utanıp partilerinden ayrılacak. Zihniyetiniz ve duruşunuz partinize zarar veriyor. Herkes anladı bir sizler anlamıyorsunuz.

Sonraki Haber Yükleniyor...