Tgrt Haber

Red Bull'da patron krizi! Horner'a soruşturma başlatıldı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2024 00:37 - Güncelleme : 06 Şubat 2024 00:41
Red Bull'da patron krizi! Horner'a soruşturma başlatıldı 

Formula 1'de mücadele eden ve son sezonda şampiyonluğa ulaşan Red Bull'da büyük bir skandal patlak verdi. Takım patronu Christian Horner, şirket çalışanı tarafından "Uygunsuz davranış"la suçlandı. Horner'a soruşturma başlatıldı. 

Red Bull Racing'in takım patronu Christian Horner, bir çalışan tarafından "uygunsuz davranış" iddialarıyla suçlanıyor. 

Resmi hesaplarından açıklama yapan ve sorunun ciddiyetini vurgulayan Red Bull, soruşturmanın dışarıdan bir avukat​ tarafından yürütüldüğünü ve sürecin mümkün olan en kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Şirket, bu tür iddiaları son derece ciddiye aldığını ve konunun üzerine titizlikle gidildiğini ifade etti.

Red Bull'dan patron krizi! Horner'a soruşturma başlatıldı  - 1. Resim

"ŞİRKET DURUMU CİDDİYE ALIYOR"

Açıklamada,"Şirket, son zamanlarda ortaya atılan bazı iddialardan haberdar edilmesinin ardından bağımsız bir soruşturma​ başlattı. Halihazırda devam etmekte olan bu süreç, dışarıdan tutulan uzman bir avukat tarafından yürütülüyor. Şirket bu konuları son derece ciddiye alıyor ve soruşturma mümkün olan en kısa sürede tamamlanacak. Şu anda daha fazla yorum yapmak doğru değil" denildi. 

Christian Horner ise hakkındaki suçlamaları kesin bir dille reddetti ve sürecin sonucunu beklediğini belirtti.  

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...