Tgrt Haber

Yine Tofaş yine facia! Refüje çarpıp alev topuna döndü: Çok sayıda ölü var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ağustos 2023 15:45 - Güncelleme : 22 Ağustos 2023 17:31

Manisa'da müsabakadan dönen güreşçiler ve babalarının olduğu Tofaş marka otomobil, kontrolden çıkıp orta refüje çarptı. Otomobilin alev topuna döndüğü feci kazada, 2 baba, 2 oğlu hayatını kaybederken 15 yaşındaki milli güreşçi ise ağır yaralandı.

Manisa'da gerçekleştirilen Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerinden dönen Adem Yüce kontrlündeki Tofaş marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarpıp alevler içinde kaldı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü Adem Yüce ile otomobilde bulunan oğlu Oktay Yüce (20) ile Bekir Sarı (41) ve oğlu Burak Sarı (17) hayatını kaybetti.

15 YAŞINDAKİ MİLLİ GÜREŞÇİ AĞIR YARALANDI

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kazada ağır yaralanan ve milli güreşçi olan 15 yaşındaki Beytullah Sarı’nın Salihli’deki ilk tedavisinin ardından Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hastanesine sevk edildiği ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Yine Tofaş yine facia! Refüje çarpıp alev topuna döndü: Çok sayıda ölü var
Kazada ağır yaralanan Beytullah Sarı

ÖDÜL ALDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Beytullah Sarı’nın milli güreşçi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Beytullah Sarı'nın pazar günü yapılan Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşlerinde Ayak boyunda birinci olduğu, hayatını kaybeden abisi Burak Sarı'nın ise Ayak Boyunda ikinci olduğu öğrenildi.

Durumu ciddiyetini koruyan Beytullah Sarı'nın güreş alanında geçtiğimiz sezon 33, bu sezonun daha ilk yarısında ise 7 altın madalya kazandığı, Milli güreşçi olan Sarı'nın ayrıca Avrupa üçüncülüğü de bulunduğu bildirildi.

Yine Tofaş yine facia! Refüje çarpıp alev topuna döndü: Çok sayıda ölü var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...