Tgrt Haber

Rezidanslara kuryelik yapan torbacı suçüstü enselendi

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
16 Ocak 2024 12:38 - Güncelleme : 16 Ocak 2024 12:45

Şişli Bomonti’de bulunan bir bir rezidansa uyuşturucu madde bırakmak için gelen torbacı, Şişli Asayiş Büro Amirliği polisleri tarafından yakalandı. Uyuşturucu kuryesinin kaçmaya çalıştığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Şişli​ Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, evlere motosiklet veya yaya olarak uyuşturucu​ teslim eden şüpheli polis​ ekipleri tarafından adım adım takip edildi. 

 Şüphelinin uyuşturucu teslimi için bir rezidansa girdikten sonra güvenlikle sohbet etmeye başladığı görüldü. O esnada uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi alan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü polisleri de rezidansa doğru harekete geçti.

KAÇMAYA ÇALIŞTI 

Girişte müşterisine çıkmayı bekleyen şüpheli, polis ekiplerinin geldiğini görünce kaçmaya çalıştı. Uyuşturucu kuryesi ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Şahsın üzerinden bir miktar kokain​, “marihuana” ve 2 bin TL çıktı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında “uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak” suçundan işlem yapıldı. Yaşananlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...