Tgrt Haber

Rize'de korkunç kaza! Araçtaki 4 kişi vefat etti 

29 Nisan 2023 20:45 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 21:04
Rize'de korkunç kaza! Araçtaki 4 kişi vefat etti 

Rize'nin Çayeli ilçesinde, H.B yönetimindeki araç dereye uçtu ve içerisinde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kokkunç kazada tek sağ kalan kişinin ise hayati tehlikesi olduğu öğrenildi. 

İHA'da yer alan habere göre, 17.00 sıralarında Çayeli​ ilçesi Kaptanpaşa yolunda meydana gelen feci kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.

Buzlupınar köyü mevkiinde meydana gelen kazada 34 KB 8639 plakalı aracın sürücüsü H.B. (54), Buzlupınar köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda dereye uçtu.  

4 ÖLÜ, 1 AĞIR YARALI  

Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada araç sürücüsü H.B. ve araçta yolcu olarak bulunan İ.B. (51), B.B. (22) ve M.Ö. (65) isimli yolcuların vefat ettiğini belirledi. 

Rize'de korkunç kaza! Araçtaki 4 kişi vefat etti 

Yaralanan M.Ö. (54) ise olay yerindeki ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulans ile Rize Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralanan şahsın ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Feci kazayla ilgili polis soruşturma başlattı. 

 

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...