Tgrt Haber

Rize'de korkutan görüntü! Dev kaya yola düştü

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / AA
09 Temmuz 2023 21:21 - Güncelleme : 09 Temmuz 2023 21:23
Rize'de korkutan görüntü! Dev kaya yola düştü

Karadeniz bölgesinde etkili olan sağanak yağış sonrası meydana gelen heyelan, ortaya korkunç görüntüler çıkardı. Yamaçtan kopan dev kaya yolun ortasına düştü.

Karadeniz​ bölgesi sel​ felaketiyle boğuşuyor. Batı, Orta ve Doğu Karadeniz'de etkili olan sağanak, bölgenin tamamında sel, su baskını veheyelana yol açtı.

Selden zarar gören şehirlerden Rize​'nin Çayeli​ ilçesinde sağanak nedeniyle heyelan meydana geldi. Heyelan sonrası ortaya korkunç görüntüler çıktı.

DEV KAYA YAMAÇTAN KOPUP YOLA DÜŞTÜ

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; ilçeye bağlı Gürpınar köyünde, sağanak nedeniyle büyük kaya parçası yamaçtan koparak yola düştü. Dev kaya parçası nedeniyle, köy yolu bir süre ulaşıma kapandı.

Rize'de korkutan görüntü! Dev kaya yola düştü

KAYA KALDIRILDI, YOL ULAŞIMA AÇILDI

Vatandaşların olayı bildirmesi üzerine, bölgeye jandarma ile İl Özel İdaresi ekipleri sevk edildi. Ekiplerce yapılan çalışmanın ardından kaya kütlesi yoldan kaldırılarak, ulaşım yeniden sağlandı.

Kaynak: TGRT Haber / AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...