Tgrt Haber

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: Sabah yanlış, akşam da hedefindeki adamı vurdu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Aralık 2022 17:19 - Güncelleme : 21 Aralık 2022 17:36
16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: Sabah yanlış, akşam da hedefindeki adamı vurdu

Samsun'da 16 yaşındaki bir çocuk dehşet saçtı. Sabah saatlerinde bir binanın önünde beklemeye başlayan çocuk, bir kişiyi silahla yaraladı. Yanlış kişiyi vurduğunu haberlerden öğrenen çocuk, akşam aynı binanın önünde hedeflediği adamı vurarak ağır yaraladı.

Samsun'un İlkadım​ ilçesinde meydana gelen olayda, 16 yaşındaki S.A. adlı çocuk, Savaş H.'ye silahlı saldırı düzenlemek için yaşadığı binanın önüne giderek beklemeye başladı. Çocuk, apartmandan çıkan Ali Y.'yi Savaş H. zannederek ateş etmeye başladı. Olayda Ali Y. yaralanırken, çocuk ise yerdeki boşkovanları alarak olay yerinden kaçtı. Bacağından vurulan Ali Y. ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

YANLIŞ KİŞİYİ VURDUĞUNU HABERLERDEN ÖĞRENDİ

Ali Y.'nin silahlı saldırıda yaralandığını internetteki haberlerden okuyup yanlış kişiyi vurduğunu öğrenin 16 yaşındaki S.A., akşam bir kez daha aynı binanın önüne gidip beklemeye başladı. Bu kez hedefindeki Savaş H.'ye tabancayla ateş açarak boynundan ve bacağından ağır yaralayıp yine kayıplara karıştı.

Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan Savaş H. ilk müdahalesinin ardından hayati tehlike kaydıyla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

ÇOCUK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olaydan sonra kayıplara karışan silahlı saldırgan S.A. adlı çocuk, Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekiplerinin takibi sonucu yakalanarak Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Kavak Çocuk Cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...