Tgrt Haber

Naci Görür haritayla paylaştı! 'Küçük depremlerle kırılıyor' diyerek faya dikkat çekti

Editör: Şule Altınel / Kaynak: TGRT Haber
08 Haziran 2023 17:04 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 17:13
Naci Görür haritayla paylaştı! 'Küçük depremlerle kırılıyor' diyerek faya dikkat çekti

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen depremin ardından Prof Dr. Naci Görür'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Haritayla paylaşım yapan Görür, 'Savrun Fayı'nın küçük depremlerle kırıldığını söyledi.

Kahramanmaraş​ merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından endişeler devam ederken gözler, uzmanlardan gelen açıklamalarda. Sabah saat 06.38'de  Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde AFAD'a göre 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Korkutan bu depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür'den depreme ve faya ilişkin açıklama geldi.

"KÜÇÜK KÜÇÜK DEPREMLERLE KIRILIYOR"

Twitter hesabından haritayla bir paylaşım yapan Görür, "Çiğşar-Andırın/K.Maraş’ta 4,3 deprem. Her zamanki gibi Savrun Fayı şimdilik küçük küçük depremlerle kırılıyor. Bu durum Kahramanmaraş depreminin etkisi olsa gerek." dedi.

"SAÇAKLANARAK DEVAM EDİYOR"

Görür paylaşımının devamında "Savrun fayı Adana Havzasına saçaklanarak devam ediyor, sevgiyle" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/nacigorur/status/1666703127947485185

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...