Tgrt Haber

Sabiha Gökçen'de uçuşlara 'kar' ayarı: Üç gün boyunca azaltmaya gidilecek

05 Şubat 2023 14:59 - Güncelleme : 05 Şubat 2023 15:49
Sabiha Gökçen'de uçuşlara 'kar' ayarı: Üç gün boyunca azaltmaya gidilecek

İstanbul'da yağan ve akşam saatlerine doğru etkisini artırması beklenen kar nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 3 gün boyunca gerçekleştirilecek uçuşların kademeli olarak azaltılması kararı alındı. Bugün saat 17.00'den itibaren yüzde 20 azaltmaya gidilecek havalimanında sonraki iki günün ise tamamında yüzde 10'luk bir azaltma gerçekleştirileceği duyuruldu.

İstanbul​'da akşam saatlerinde etkili olması beklenen kar yağışı​ ve olumsuz hava koşulları​ nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 17.00 itibariyle uçuşlarda yüzde 20 azaltmaya gidileceği açıklandı.

YÜZDE 20 ORANINDA AZALTMA

Konu hakkında Havaalanı İşletme ve Havacılık Endüstrileri A.Ş’ den (HEAŞ) yapılan açıklamada, Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlarında saat 17:00’den itibaren olan uçuşlarda yüzde 20, yarın tüm gün yüzde 10, salı günü tüm gün yüzde 10 oranlarında uçuş azaltması yapılacak.

SON DURUM İÇİN UYARI

Açıkamada, "Tüm yolcuların uçuşları ile ilgili son durumu, ilgili havayolunun internet siteleri ve çağrı merkezlerinden takip etmesi tavsiye edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...