Tgrt Haber

Sabiha Gökçen'de uçuşlar durdu: İki uçak pisti pas geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Temmuz 2023 11:17 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 11:25
Sabiha Gökçen'de uçuşlar durdu: İki uçak pisti pas geçti

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçakların iniş yaptığı sahaya giren kuşlar, uçuşların aksamasına neden oldu. Kuş sürüleri nedeniyle iki uçak pisti pas geçmek zorunda kaldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sabah saatlerinde pistlerin çevresinde bulunan kuş sürüleri uçuşların aksamasına neden oldu. Kuşlar nedeniyle iniş​ ve kalkışlar yaklaşık 7 dakika durduruldu.

UÇAKLAR HAVADA TUR ATTI

İniş yapamayan uçaklar havada tur atmak zorunda kalırken, iki uçak da pisti pas geçti. Yakıt kritiğine giren Anadolujet'in Bahreyn-Sabiha Gökçen seferini yapan uçak İstanbul Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

KUŞLAR GİTTİ, SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Pist ve çevresinde yoğun şekilde bulunan kuş sürülerinin uzaklaştırılması için ekipler çalışma başlattı. Kuş sürülerinin havalimanı ve çevresini terk etmesinin ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'nda seferler normale döndü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...