Tgrt Haber

Sadece görüntülemek istemişti! Yılan bir anda hamle yaptı, hayatının şokunu yaşadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Eylül 2024 11:16 - Güncelleme : 04 Eylül 2024 11:35

Çanakkale'de tarlasına giren bir vatandaş, bozyörük cinsi yılanı görünce cep telefonunu eline alıp o anları kaydetmeye başladı. Yılanın bir anlık saldırısıyla neye uğradığını şaşıran adam, yere düştü.

Çanakkale​'nin Bayramiç​ ilçesinde meyve ve sebze işiyle uğraşan 47 yaşındaki İlker Küçükerdal, tarlasına gitti. Tarlada Bozyörük cinsi bir yılan​ gören Küçükerdal, hemen cep telefonuna sarıldı.

Cep telefonu ile yılanı görüntülemek isteyen Küçükerdal, bir anda hamle yapan yılanın saldırısına uğradı. Yere düşen Küçükerdal, yılanın pantolonundan ısırmasıyla büyük bir şok yaşadı.

Sadece görüntülemek istemişti! Yılan bir anda hamle yaptı, hayatının şokunu yaşadı - 1. Resim

"YAKLAŞTIM VE ANİDEN YILAN ÜZERİME ATILDI"

Kendisine saldıran yılanı yaklaşık 4-5 yıldır tarlasında gördüğünü belirten Küçükerdal, "Tarlamdaki hayvanlara bakmaya gitmiştim. Bir hareketlilik fark ettim, baktım yılan. Köpekler geldi ve yılan onlara saldırmaya çalışıyordu. O anda cep telefonumla yılanı çekmek istedim. Biraz daha yaklaştım ve aniden yılan üzerime atıldı" dedi.

Sadece görüntülemek istemişti! Yılan bir anda hamle yaptı, hayatının şokunu yaşadı - 2. Resim

"AMA BU SEFER BENİ BİRAZ KORKUTTU"

Yılanın bacaklarına dolandığını ve yere düştüğünü aktaran Küçükerdal, "Yere düşünce yılan pantolonumdan ısırdı, ama dişlerini ayağıma geçiremedi. Ani bir hareket yapınca yılan korkup kaçtı. Bu yılanı 4-5 senedir görüyorum, bana zarar vermediği için dokunmuyordum. Yine de dokunmam. Yılanlar fareleri yediği için onlara zarar vermiyorum. Ama bu sefer beni biraz korkuttu, ben de onu biraz korkuttum. Neyse ki sadece pantolonumu ısırdı" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...