Tgrt Haber

Sadece mezar kazmıyormuş! Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar pes dedirtti

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Ocak 2024 11:07 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 11:08
Sadece mezar kazmıyormuş! Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar pes dedirtti

Afyon’da belediyede mezarlık işçisi olarak çalışan şahsın evine yapılan aramada tarihi eser niteliği taşıyan 770 adet sikke ve obje ele geçirildi.

Afyonkarahisar’da bir mezarlık işçinsinin evine ihbar üzerine yapılan baskında ele geçirilenler, şahsın mesaisi dışında da toprak kazmayı südürdüğünü ortaya koydu.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı olay, Çay​ ilçesinde meydana geldi. Gelen bilgilere göre, İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çay İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri aldıkları bir istihbarat üzerine harekete geçti.

Sadece mezar kazmıyormuş! Mezarlık işçisinin evinden çıkanlar pes dedirtti

GÖZALTINA ALINDI

Çay Belediyesi'nde mezarlık işçisi olarak çalışan O.T.’nin (52) elinde sikkeler olduğunu tespit eden ekipler şüphelinin evine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramada poşet içerisinde 770 adet eski eser niteliğinde sikke ve obje ele geçirildi. Olayın ardından ele geçirilen malzemeler incelenmek üzere Afyonkarahisar​ Müze Müdürlüğüne gönderildi.

Olayın ardından şahıs gözaltına alındı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...