Tgrt Haber

Sağanak bastırdı, İstanbul'da trafik tıkandı (İBB Trafik Yoğunluk Haritası)

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
17 Mart 2023 09:37 - Güncelleme : 17 Mart 2023 09:50
Sağanak bastırdı, İstanbul'da trafik tıkandı (İBB Trafik Yoğunluk Haritası)

İstanbul'da sabahın erken saatlerinde etkisi gösteren sağanak yağışla birlikte, megakentin birçok noktasında trafik yoğunluğu oluştu. İBB Trafik Yoğunluk Haritası'ndan alınan son verilere göre, trafik yoğunluğu yüzde 70 seviyelerine ulaştı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün (MGM)İstanbul​ için günlerdir uyarılarda bulunduğu sağanak yağış​ bu sabah etkisin gösterdi. Sabah saatlerine kadar aralıklarlar etkili olan sağanak günün ilk ışıklarıyla şiddetini artırdı. Sağanakla birlikte İstanbul'da trafik durma noktasına geldi.

KÖPRÜLER KİLİT 

İBB Trafik Yoğunluk Haritası'ndan alınan son verilere göre, megakentte trafik yoğunluğu​ yüzde 70 seviyelerine ulaştı. Anadolu ve Avrupa yakalarını birbirine bağlayan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden trafik neredeyse durma noktasına geldi.

İBB TRAFİK YOĞUNLUK HARİTASI İÇİN TIKLAYIN   

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

MGM'nin 17 Mart 2023 tarihli hava durumu raporunda, İstanbul'da bugün akşam saatlerine kadar yer yer sağanak yağışın etkili olacağı aktarıldı. Rüzgarın ise kentte batı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

Sağanak bastırdı, İstanbul'da trafik tıkandı (İBB Trafik Yoğunluk Haritası)

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...