Tgrt Haber

Sağanak ve sele aldırış etmeden hortumla anten yıkadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 Mart 2023 20:08 - Güncelleme : 19 Mart 2023 20:38

Şanlıurfa’da etkili olan sağanak sonrası oluşan sele aldırış etmeyen bir kişinin yağmurlu havada, hortumla çanak anten yıkaması dikkatlerden kaçmadı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa​'da şiddetli sağanak sonrası sel​ fekaleti yaşandı. Depremzedelerin kaldığı çadırlarıın ve caddelerin su altında kaldığı bölgede, 16 kişi hayatını kaybetti. Bölgede yaraların bir an önce sarılması için ekipleri çalışması hız kesmeden devam ederken kameralara dikkat çeken bir görüntü takıldı.

YAĞMURUN ALTINDA HORTUMLA ANTEN YIKADI

Şiddetli yağmur ve yükselen sulara aldırış etmeyen bir vatandaş da eline aldığı hortumla yağmurun altında çamura bulanan çanak anteni yıkadı. Sepekli motosiklete binen iki kişi de suların arasından geçerek güvenli bölgeye geçti.

ASKERLER LAHMACUN DAĞITTI

Askeri araç da vatandaşlara sıcak lahmacun dağıttı. Karakoyun Deresi'nde de su seviyesi yükselirken akıntının şiddeti arttı. Yaklaşık yarım saat süren yağmur, selin etkili olduğu alanda göle neden oldu. 

Sağanak ve sele aldırış etmeden hortumla anten yıkadı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...