Tgrt Haber

Sağlık çalışanına darp! Hasta yakını dehşet saçtı: Saldırı anı kamerada

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber / İHA
25 Temmuz 2023 11:21 - Güncelleme : 25 Temmuz 2023 11:29

Zonguldak'ta bir hasta yakını, acil serviste tartışma yaşadığı sağlık personelini yumruklayarak darbetti. Saldırı anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddete bir yenisi Zonguldak'ta eklendi. Bir hasta yakını​, tartıştığı sağlık personelini yumrukladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Ereğli​ ilçesindeki özel bir hastanenin önünde yaşandı. S.A. isimli şahıs, tedavi için oğlunu hastanenin acil servisine getirdi. Yapılan müdahale sırasında S.A. ile sağlık çalışanı​ C.T. arasında tartışma yaşandı.

YUMRUKLAYARAK DARBETTİ

Hastane içerisinde başlayan tartışma, hastane önünde devam etti. S.A., büyüyen tartışmada sağlık çalışanını yumrukla darbetti. Bu sırada hastane bahçesindeki güvenlik görevlileri olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Sağlık çalışanının şikayeti üzerine gözaltına alınan S.A., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaşanan olay ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: TGRT Haber / İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...