Tgrt Haber

Sahibinin elinden kurtulan köpek dehşet saçtı: Bakkala giden çocuğu bacağından yakaladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Aralık 2022 09:16 - Güncelleme : 28 Aralık 2022 09:35

Türkiye'de son dönemde artan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Osmaniye’de sahibinin elinden kaçan köpek, ekmek almaya giden 14 yaşındaki çocuğa dehşeti yaşattı. Yaşanan o anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Türkiye'de son dönemde artan köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. Osmaniye'nin merkeze bağlı Karaçay Mahallesi’nde meydana gelen olayda, akşam saatlerinde ekmek almak için evden çıkan 14 yaşındaki Ahmet Hakan Gök, sahibinin elinden kurtulan köpeğin saldırısına uğradı. Büyük bir dehşet yaşayan çocuk, köpeğin baçağını ısırması sonucu yaralandı. Daha sonrasında çocuk hayvan sahipleri tarafından oturduğu apartmanın asansör kapısına bırakıldı. Bir süre sonra durumdan haberdar olan aile, çocuğu hastaneye götürerek tedavisini yaptırdı, hayvan sahiplerinden de şikayetçi oldu.

ÇOCUĞUN BACAĞINI ZAR ZOR BIRAKTI

Çocuğun yaralandığı köpek saldırısı ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırdığı çocuğun kaçmasına rağmen peşini bırakmayan köpeğin, sahibi ve arkadaşının müdahalesine rağmen çocuğu bacağından yakaladığı ve zar zor bıraktığı yer aldı.

Sahibinin elinden kurtulan köpek dehşet saçtı: Bakkala giden çocuğu bacağından yakaladı

"ÜSTÜ BAŞI YIRTILMIŞ KONUŞAMAZ DURUMDAYDI"

Oğlunu bakkala gönderdiğinde olayın yaşandığını aktaran anne Emine Gök, "Eve geldiğinde üstü başı yırtılmış konuşamaz durumdaydı ne olduğunu ancak yarım saat sonra söyledi. Ben de hemen hastaneye götürdüm orada aşısını oldu ama üçüncü doz aşı ellerinde olmadığı için onu yaptıramadım, olayın maddi ve manevi peşini bırakmayacağım. Gerekli şikayetimizi yaptık yetkililerden yardım bekliyorum" dedi.

"BEN BAKKALA DOĞRU KOŞMAYA BAŞLADIM"

Olay anını anlatan Ahmet Hakan Gök ise, "Bakkala gidiyordum köpeği fark etmedim sahibinin yanından fırlayarak bir anda bana saldırdı. Köpek bana saldırınca ben bakkala doğru koşmaya başladım, köpek bacağımdan yakaladı, sahiplerinden biri köpeği zincirleyip götürürken, diğeri ise beni apartmanın asansör kapısına bıraktı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...