Tgrt Haber

Sahil Güvenlik personelinden kahramanca davranış

06 Eylül 2018 18:08
Sahil Güvenlik personelinden kahramanca davranış

Sahil Güvenlik ekipleri Bodrum'da batmak üzere olan teknedeki 13 göçmeni kurtardı. Canını hiçe sayarak denize atlayan sahil güvenlik personeli biri çocuk 2 kişiyi kurtardı.

Olayla ilgili yetkililerden yapılan açıklama şöyle:

"Sahil Güvenlik Botu tarafından 06 Eylül 2018 tarihinde saat 02.10‘da, Muğla ili Bodrum ilçesi Bitez güneyinde batmak üzere olan ve üzerinde bir grup düzensiz göçmen bulunan fiber tekne tespit edilmiştir. Tekne üzerinde bulunan 11 düzensiz göçmen anında kurtarılmıştır.

Deniz yüzeyinde yapılan inceleme neticesinde 1 yetişkin ve 1 çocuk olmak üzere iki erkek göçmen bilinci kapalı şekilde tespit edilmiş, Sahil Güvenlik Bot personeli tarafından denizden alınarak gerçekleştirilen tıbbi müdahale neticesinde hayata döndürülmüştür.

Tıbbi müdahale ile hayata döndürülen iki göçmen ile rahatsızlanan hamile bir göçmen olmak üzere toplam 3 göçmen sağ ve bilinci açık şekilde Bodrum Devlet hastanesine sevk edilmiştir.

Olayda, 12 Filistin ve 1 Suriye uyruklu  toplam 13 düzensiz göçmen sağ olarak kurtarılmıştır.

Hastaneye sevk edilen göçmenler müşahede altında  alınmıştır."

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...