Tgrt Haber

Sahilde korkunç yangın! Restoran bir anda alev topuna döndü, geriye iskeleti kaldı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ekim 2024 02:31 - Güncelleme : 09 Ekim 2024 02:34

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, deniz kenarındaki bir restoranda yangın çıktı. Gecenin karanlığını aydınlatan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangının ardından restorandan geriye iskeleti kaldı.

Kocaeli​'de Hereke sahilde saat 23.00 sıralarından yangın​ meydana geldi. Deniz kenarında bulunan bir restoranın mutfak kısmından başladığı tahmin edilen yangın, yapının ahşap olması sebebiyle çok hızlı büyüdü. Alevler Körfez kıyısındaki bir çok noktadan görüldü. 

Olay yerine çok sayıda itfaiye​, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kıyıda demirli bulunan kayık ve tekne sahipleri de alevlerin sıçrama ihtimaline karşı panik yaşadı.

Sahilde korkunç yangın! Restoran bir anda alev topuna döndü, geriye iskeleti kaldı - 1. Resim

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına aldı. Çok sayıda vatandaş söndürme çalışmalarını takip etti. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Sahilde korkunç yangın! Restoran bir anda alev topuna döndü, geriye iskeleti kaldı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Aslı 9 Ekim 2024 02:37

Vay be böyle haberler görmek istemiyom ya , iyi ki itfaiye ekipleri hızlıca müdahale etmiş, yoksa daha kötü olabilirdi

Sonraki Haber Yükleniyor...