Tgrt Haber

Şakalaşma cinayetle bitti: 17 yaşındaki gencin vurulma anı kamerada

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Haziran 2023 18:47 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 20:22

Bursa'da iki arkadaşın silahla şakalaşması cinayetle bitti. Silahın ateşlenmesi sonucu 17 yaşındaki genç göğsünden vurularak hayatını kaybetti. Yaşananlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Bursa​'da dün akşam saatlerinde sohbet için bir araya gelen arkadaşlar yanlarında getirdiği tabancayla şakalaşmaya başladı. 17 yaşındaki S.Ç. belinden çıkardığı tabancayla oynarken biranda ateşleyince kurşunaynı yaştaki arkadaşı Utku S.'nin göğsüne isabet etti.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Ne olduğunu anlayamayan Utku S., göğsünü tuttuktan sonra ayağa kalktı. Utku S. kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesleri üzerine çevredekiler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

Sağlık ekipleri yaralı gence ilk müdahalesinin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Durumu ağır olan genç kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan arkadaşı ise polis ekiplerince yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...