Tgrt Haber

Sakarya'da deprem mi oldu? Son Dakika Sakarya Deprem Gelişmeleri

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT Haber
06 Şubat 2023 15:39 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 15:55
Sakarya'da deprem mi oldu? Son Dakika Sakarya Deprem Gelişmeleri

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik depremin ardından artçı depremler durmadan devam ediyor. Yurtta sismik hareketlilik sürerken Sakarya'da 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği sosyal medyaya yansıdı. Ancak AFAD verileri kontrol edildiğinde böyle bir depremin gerçekleşmediği görülüyor

Kahramanmaraş​ yaşanan 7.7 ve 7.6’lık depremlerin ardından birçok artçı deprem​ ile yurtta hareketlilik yaşanıyor. 5.5 büyüklüğünde bir depremin Sakarya​ da meydana geldiği sosyal medyada konuşuluyor. Fakat AFAD​ ve BOUN son depremler verilerine bakıldığı zaman böyle bir depremin yaşanmadığı anlaşıldı. 

SAKARYA DEPREM SON DAKİKA 

Sakarya'da deprem olup olmadığı yönünde sosyal medyadaki gelişmelerden sonra son depremler araştırılıyor. Kandilli Rasathanesi son depremler listesi şu şekilde:

Sakarya'da deprem mi oldu? Son Dakika Sakarya Deprem Gelişmeleri
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Özlem.b28 Şubat 2023 07:20

Geçmiş olsun

Cumane 6 Şubat 2023 18:49

Faruk abas

Sonraki Haber Yükleniyor...