Tgrt Haber

Sakarya’daki alkollü mekanda silahlı çatışma çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Aralık 2022 07:46 - Güncelleme : 18 Aralık 2022 07:51

Sakarya’da iki alkollü eğlence mekanı sahipleri ve çalışanları arasında silahlı çatışma çıktı. 1 kişinin öldüğü 6 kişinin ise yaralandığı çatışma dakikalarca sürerken o anlar kameralara yansıdı.

Sakarya’nın Adapazarı​ ilçesinde meydana gelen olayda alkollü eğlence mekanın içerisinde aynı cadde üzerinde bulunan iki ayrı eğlence mekanı sahipleri ve çalışanları arasında bir tartışma​ çıktı. Sebebi bilinmeyen tartışma kısa sürede büyüdü ve yerini silahlı çatışmaya bıraktı. Mekanın içerisinde dakikalarca süren silahlı çatışmada 21 yaşındaki Ahmet Toykar hayatını kaybetti. 6 kişinin yaralandığı olayla ilgili polis ekipleri geniş inceleme başlattı.

13 KİŞİ GÖZALTINDA

Konuya ilişkin geniş çaplı inceleme başlatan polis ekiplerince olaya ilişkin 13 şüpheli gözaltına alındı. Çıkan çatışmada yaralanan ve haklarında gözaltı kararı verilen 6 yaralının da hastanedeki tedavileri sonrası emniyet müdürlüğüne götürüleceği öğrenildi. Kavgada kullanıldığı düşünülen 6 tabanca ve 2 av tüfeği de ekiplerce ele geçirildi.

Sakarya’daki alkollü mekanda silahlı çatışma çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...