Tgrt Haber

Sakarya'dan sonra Kahramanmaraş'tan da kötü haber geldi: 22 araç birbirine girdi, çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Aralık 2023 13:38 - Güncelleme : 28 Aralık 2023 14:07

Türkiye, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya mevkiinde meydana gelen zincirleme kaza haberinin şokunu atlatamamışken bir kötü haber de Kahramanmaraş'tan geldi. 22 aracın birbirine girdiği kazada, çok sayıda kişinin yaralandığı aktarıldı.

Sabaha karşı Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya​ mevkiinde meydana gelen zincirleme kazada, 10 kişi hayatını kaybetti 61 kişi de yaralandı. Tüm Türkiye, Sakarya'da meydana gelen kazanın henüz şokunu atlatamamışken bir kötü haber de Kahramanmaraş​'tan geldi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde sabah saatlerinde oluşan yoğun sis nedeniyle zincirleme trafik kazası​ meydana geldi. Aralarında otomobil, minibüs ve bir tırın da bulunduğu 14 araç birbirine girdi.

TRAFİK BİR SÜRELİĞİNE DURDU

Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği Göksun-Elbistan kara yolunu bir süreliğine trafiğe kapattı. Kazada yaralanan 10 kişi, sağlık ekiplerince Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

AYNI NOKTADA İKİNCİ BİR KAZA DAHA

Öte yandan aynı dakikalarda bölünmüş yolun diğer tarafında 8 aracın karıştığı ikinci bir kaza meydana geldi. Bu kazada yaralanan 5 kişi de ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...