Tgrt Haber

Saldırıdan tahliye edilen TUSAŞ çalışanı sözleriyle gururlandırdı: Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
23 Ekim 2024 21:17 - Güncelleme : 23 Ekim 2024 22:29

Ankara Kahramankazan'daki TUSAŞ tesislerine saldırı düzenlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya saldırıda şehitlerimizin ve yaralıların olduğunu açıkladı. Saldırı sonrası TUSAŞ çalışanı, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dedi.

Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik terör saldırısı düzenlendi. Saldırıda şehit​ vatandaşlarımız ve çok sayıda yaralıların olduğu bilinirken tahliye edilen bir TUSAŞ​ çalışanının sözleri gururlandırdı.

Saldırıdan tahliye edilen TUSAŞ çalışanı sözleriyle gururlandırdı: Daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz - 1. Resim

TUSAŞ ÇALIŞANI: DAHA FAZLA ÜRETECEĞİZ!

İHA mikrofonlarına tahliye edilen sonra konuşan TUŞAS çalışanı, "Hainlere inat daha fazla çalışacağız, daha fazla üreteceğiz" dedi.

 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe23 Ekim 2024 21:20

Mandalayla nasıl böyle bi' şey yapılabiliyor kimsenin kafası okşamıyor Hayırlısı bu işi bozup dahada iyi çalışıp yapmaya devam edecekler herkez yürekten umarım kavramaz irice bir şey olmez

Sonraki Haber Yükleniyor...