Tgrt Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti! Özlem Ağ’ı bıçaklayan Samet Ağ'a kamu davası açıldı

09 Mart 2022 11:00 - Güncelleme : 09 Mart 2022 11:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan tepki göstermişti! Özlem Ağ’ı bıçaklayan Samet Ağ'a kamu davası açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Tokat’ta Özlem Ağ’ı 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağ’ın dava sürecini bizzat kendisinin takip edeceğini söylemesinin ardından sanık hakkında kamu davası açıldığı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kadın Muharla ile Külliye’de düzenlediği toplantıda, Tokat’ta eşini 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağı’ın 3 ay sonra serbest bırakılmasına çok sert tepki göstermişti.

“BÖYLE BİRİSİNİ NASIL SERBEST BIRAKIYORSUN”

Erdoğan, Samat Ağ’ı serbest bırakan hakime de sert sözlerle yüklenmişti. Erdoğan, "23 yerinden bıçaklıyor; ey hakim sen böyle birisini serbest bırakıyorsun? Hakim böyle bir tasarruf yapıyor, yargıya hakaret” ifadelerini kullanmıştı.

KAMU DAVASI AÇILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olayı bizzat yakında takip edeceğini söylemesinin ardından, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, ayrı yaşadığı eşi Özlem Ağ'ı 23 yerinden bıçaklayan Samet Ağ hakkında kamu davası açıldığı bildirildi.

NE OLMUŞTU?

Tokat merkeze bağlı Mülk köyünde 1 Nisan 2021'de boşanma aşamasındaki eşi Samet Ağ tarafından 23 yerinden bıçaklanan Özlem Ağ ile bacağından yaralanan babası Mehmet Demirel, uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Gözaltına alınan ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Samet Ağ ise bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Samet Ağ, Tokat Cumhuriyet Başsavcılığının itirazı üzerine tekrar tutuklanmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldiği kadın muhtarlara yönelik konuşmasında Özlem Ağ'ın yaşadıklarına da değinmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...