Tgrt Haber

Şamil Tayyar'dan çarpıcı iddia

19 May 2016 22:33
Şamil Tayyar'dan çarpıcı iddia

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'te DAEŞ terör örgütü mensubunun Gaziantep'i kana bulamak üzereyken sıkıştırıldığını açıkladı.

Gaziantep'te akşamüstü gerçekleştirilen operasyonda bir hücre evinde sıkıştırılan terörist kendini patlattı, diğer bir terörist ise canlı olarak yakalandı. Art arda iki patlamanın yaşandığı olayda bir polis yaralandı. Patlamaya ilişkin şok bir iddia AK Parti Gaizantep Milletvekili Şamil Tayyar tarafından ortaya atıldı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Gaziantep'te bir hücre evinde kendini patlatan ve DAEŞ terör örgütü mensubuna bağlı teröristin sıkıştırıldığını ve büyük bir facianın önlendiğini açıkladı.

Gaziantep'te oynanan, Gaziantep - Antalyaspor karşılaşmasının hedef alındığını belirten Tayyar, büyük bir faciadan dönüldüğünü açıklayarak, operasyondaki başarıları nedeniyle güvenlik güçlerini tebrik etti.

İşte Şamil Tayyar'ın o açıklamaları;

Şamil Tayyar'dan çarpıcı iddia

Gaziantep'te meydana gelen patlamanın ardından Gaizantep Valisi Ali Yerlikaya olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, "Operasyonda bir terörist sağ ele geçirildi. Vatandaşlarımızda ve güvenlik güçlerimizde yaralanan veya ölen olmadı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Şu anda operasyon devam ediyor" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...