Tgrt Haber

Son dakika! Samsun Limanı'nda şiddetli patlama! Yangın kontrol altına alındı, Valilik sebebini açıkladı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber, İHA
02 Aralık 2022 11:38 - Güncelleme : 02 Aralık 2022 12:33

Son dakika haberi: Samsun Limanı'nda henüz bilinmeyen nedenle şiddetli bir patlama meydana geldi. Dumanların yükseldiği limana çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama nedeniyle çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Samsun Valiliği, gemilerden alınan atık yağların depolandığı yakıt tanklarından bir tanesinde ısınmadan dolayı yangının çıktığını bildirdi.

Samsun​'da Ceynak Samsunport Limanı’nda yağ tankında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama​ ve yangın​ meydana geldi. Öğle saatlerinde şiddetli patlama sonrası çevredekiler hemen durumu 112'ye bildirdi. Patlama ihbarını alan ekipler hemen dumanların yükseldiği limana doğru harekete geçti. 

YANGIN KONTROL ALTINDA

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye​ Daire Başkanlığı, hemen karşısında bulunan liman alanında çıkan yangına anında müdahale etti. Yangın, büyümeden kısa süre söndürüldü.

SAMSUN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Samsun Valiliği sosyal medyadan patlamaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

Samsun Limanı içerisinde bulunan gemilerden alınan atık yağların depolandığı yakıt tanklarından bir tanesinde ısınmadan dolayı saat 11.15 sıralarında patlama meydana gelmiş, itfaiye tarafından çıkan yangın kısa sürede söndürülmüş, herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmamıştır.

https://twitter.com/TCSamsunValilik/status/1598605141091012608

Son dakika! Samsun Limanı'nda şiddetli patlama! Yangın kontrol altına alındı, Valilik sebebini açıkladı

Kaynak: TGRT Haber, İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...