Tgrt Haber

Samsun'da dehşete düşüren olay! Arkadaşını önce bıçakladı, sonra balkonda aşağıya attı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 May 2024 17:17 - Güncelleme : 29 May 2024 17:28

Kastamonu’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Kavga ettiği arkadaşını bıçaklayan şahıs, daha sonrasında arkadaşını balkondan aşağıya attı.

Kastamonu​'da İnönü Mahallesi'nde meydana gelen olayda; İran uyruklu B.D. ile Afganistan uyruklu Mustafa N.K. arasında tartışma​ çıktı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce B.D., eline aldığı bıçakla Mustafa N.K.’ye saldırdı.

B.D., bıçak darbeleriyle yaraladığı Mustafa N.K.'yi daha sonra balkondan aşağıya attı. Balkondan düşen Mustafa N.K., ağır yaralandı.

Dehşet olaya tanık olan vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Samsun'da dehşete düşüren olay! Arkadaşını önce bıçakladı, sonra balkonda aşağıya attı - 1. Resim

SUÇ ALETİ İLE YAKALANDI

Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı şahıs, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerine intikal eden polis ekipleri ise B.D.’yi suç aleti bıçak ile yakalayarak gözaltına alındı.

Samsun'da dehşete düşüren olay! Arkadaşını önce bıçakladı, sonra balkonda aşağıya attı - 2. Resim

BİR KADIN DA GÖZLATINDA

B.D.'nin eşi olduğu ve olaya karıştığı belirlenen evdeki ismi öğrenilemeyen kadın da polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...