Tgrt Haber

Samsun'da facianın eşiğinden dönüldü! Can havliyle raylara atladı 

12 Ocak 2023 18:10 - Güncelleme : 12 Ocak 2023 18:24

Samsun'da bir şoför direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda aracıyla tramvay istasyonuna girdi. İstasyonda bekleyen adam olayın şokuyla kendini raylara attı. Kaza anında raylardan tramvayın geçmemesiyle facianın eşiğinden dönüldü. 

Samsun​'da bir otomobiltramvay​ istasyonuna çarptı. Olay anı anbean kameralara yansırken tramvay istasyonunda bekleyen adam kendini can havliyleraylara attı

İlkadım​ ilçesinde gerçekleşen kazada, edinilen bilgiye göre, Elif A.E.'nin kullandığı 55 AFD 69 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan savrularak tramvay istasyonuna çarptı. 

UCUZ KURTULDU 

Kaza anından durakta bekleyen bir yaya son anda kaçarak kurtulurken, kaza anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza esnasında canını kurtarmak için raylara atlayan adam, tramvayın geçmemesiyle şans eseri kurtuldu.

Kazada yaralanan olmazken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...