Tgrt Haber

Samsun'da feci kaza! İsçi servisi yan yattı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Temmuz 2023 13:08 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 13:15

Samsun'da bir fabrikanın işçilerini taşıyan servis minibüsü, otomobil ile çarpıştı. Feci kazada servis minibüsü yan yatarken 19 kişi de yaralandı.

Samsun​'un Çarşamba​ ilçesinde Büşra Akyel kontrolündeki otomobil, yolcu indirmek için orta şeritten sağ şeride geçmeye çalışan Hüseyin Medar'ın kullandığı işçilerini taşıyan servis minibüsü​ ile çarpıştı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan haberde, işçi servisi minibüs çarpışmanın şiddetiyle devrilip park halindeki başka bir servis minibüsüne çarparak yan yattığı aktarıldı.

YARALILARIN TEDAVİLERİ DEVAM EDİYOR

Kazada, otomobil sürücüsü Büşra Akyel ile servis minibüsünde yolcu olarak bulunan Volkan Aydemir, Onur Öğretmen, Samet Şahin, Yasin Erdoğan, Fatih Arabacı, Ayla Sürek, Hande Demirkan, Elif Demiröz, Hakan Boz, Olcay Sırtıkara, Sefa Balcancı, Yaşar Can Temiz, Sefa Açıkel, Mahmut Akbaş, Hacı Ahmet Cici, Emine Deniz, Murat Özkan ve Mehmet Çetin yaralandı.

Samsun'da meydana gelen kazada yürekler ağza geldi

Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...