Tgrt Haber

Samsun'da yağış ve rüzgarlı hava etkili oldu

08 Eylül 2015 18:33
Samsun'da yağış ve rüzgarlı hava etkili oldu

Samsun'da yağış ve rüzgar etkili oldu.

Kent merkezinde akşam saatlerine doğru etkili olan yağış ve rüzgar, günlük yaşamı olumsuz etkiledi, rüzgar nedeniyle kuru yük gemileri Samsun Limanı'na demirledi.

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kastamonu, Çorum, Samsun, Sinop, Ordu ve Amasya ile Tokat'ın kuzey kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Yağışların Kastamonu geneli ile Çorum'un kuzey kesimleri, Sinop geneli ve Samsun'un batı ilçelerinde yer yer kuvvetli, gece saatlerinde ise Kastamonu'nun doğu kıyı ve Sinop'un kıyı kesimlerinde zaman zaman şiddetli olmasının bekleniyor.

Yetkililer, Kastamonu geneli ile Çorum'un kuzey kesimleri, Sinop geneli ve Samsun'un batı ilçelerinde yer yer kuvvetli, gece saatlerinde ise Kastamonu'nun doğu kıyı ve Sinop'un kıyı kesimlerinde zaman zaman şiddetli olması beklenen yağışın oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, heyelan, ulaşımda aksama, dolu, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında bulunuldu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...