Tgrt Haber

Son dakika! İstanbul'da dehşet: 3 çocuğunu asarak öldüren baba intihar etti

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Ocak 2023 12:40 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 15:55

Son dakika haberi: İstanbul Sancaktepe'de meydana gelen kan donduran olayda bir apartmanın kazan dairesinde iki erkek çocuğu, bir kız çocuğu ile çocukların babasının cansız bedenleri bulundu. Eşinin evi terk etmesi nedeniyle babanın çocuklarını asarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Kan donduran olay İstanbul​'un Sancaktepe​ ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre sitedeki komşuları, Mehmet A. isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet A.’nın iş yerinden meslektaşı olan birini aradı. Mehmet A.’nın meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber Mehmet A.’nın evine geldi.

EVDE KORKUNÇ MANZARA İLE KARŞILAŞTI

Çilingir yardımıyla kazan dairesinin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, Mehmet Altun ile yaşları 7 ve 13 olan iki erkek çocuğunun ve bir kız çocuğunun asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

Son dakika! İstanbul'da dehşet: 3 çocuğunu asarak öldüren baba intihar etti

Mehmet Altun’un eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarıyla önce yemek yediği, sonra da binada bulunan kazan dairesinde çocuklarını ve kendisini asarak intihar​ ettiği iddia edildi.

Son dakika! İstanbul'da dehşet: 3 çocuğunu asarak öldüren baba intihar etti

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"NORMALDE BURADA OTURMUYOR"

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, “Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor” dedi.

"KONUYLA İLGİLİ TAHKİKAT BAŞLATILMIŞTIR"

Sancaktepe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, "İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesinde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A’nın 3 çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...