Tgrt Haber

Sandalyesini alan koştu... Yıkımı film gibi izlediler

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
29 Ağustos 2023 08:59 - Güncelleme : 29 Ağustos 2023 09:09

Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Hatay’da ağır hasarlı bir binanın yıkım çalışmasını izlemek isteyen bazı vatandaşlar, sandalyesini alıp geldi. Yıkımı film gibi izleyen vatandaşların o anları kameralar yansıdı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde en büyük yıkım​ Hatay’da meydana gelmişti. Asrın felaketinde binlerce bina yerle bir olurken birçok binada ağır hasar aldı.

Depremin ardından Antakya’da kontrollü yıkımlar devam ediyor. 5 katlı bina da kontrollü olarak yıkıldı. Vatandaşlar, ekiplerin yıkım çalışmalarını dakikalarca film gibi izledi.

POLİS UYARINCA YERLENİ DEĞİŞTİRİP, TEKRAR İZLEMEYE BAŞLADILAR

Sandalyeye oturan ve seyir halindeki aracını durdurarak çalışmaları izleyen vatandaşlar, polis ekiplerinin uyarılarına sadece yerlerini değiştirerek karşılık verdi. Ağır hasarlı binanın yerle bir olduğu anlarsa kameralara yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...