Tgrt Haber

Saniye saniye kaydedildi! Şanlıurfa’da 4 çocuk akıntıya kapıldı

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Mart 2024 19:10 - Güncelleme : 22 Mart 2024 19:31

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde dere kenarında oynayan 4 çocuk akıntıya kapıldı. Çocukları kurtarmaya çalışan bir kadın da suya düştü. 3 çocuk kurtarılırken, 11 yaşındaki bir çocuk kayboldu. Olay saniye saniye kameralara yansıdı.

Şanlıurfa​'da dere kenarında oynayan çocuklar akıntıya kapıldı. Edinilen bilgilere göre olay, Ceylanpınar​ ilçesine bağlı Yukarı Durmuş kırsal mahallesi yakınlarında yaşandı. İddiaya göre, bölgede inek otlatan Emine K., Şemse D., Yasemin Ç. ve 11 yaşındaki Davut K., şiddetli bir şekilde akan Cırcıp Deresi'nin kenarında oynarken suya düşüp akıntıya kapıldı.

KURTARMA ÇALIŞMALARINA AKINTI ENGELİ

Bir süre sürüklenen çocuklardan biri kendi imkanlarıyla kurtulurken diğer 3 çocuk ise sığ bir yerde durmayı başardı. Vatandaşlar mahsur kalan çocukları kurtarmak için bölgeye gitti. Traktöre bağladıkları ipi beline bağlayan 2 şahıs, çocuklara ulaşmaya çalıştı. Fakat akıntının şiddeti nedeniyle kurtarma çalışmaları başarısızlıkla sonuçlandı.

Saniye saniye kaydedildi! Şanlıurfa’da 4 çocuk akıntıya kapıldı - 1. Resim

KURTARMA ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen ekipler, kayıp çocuğu bulmak için arama kurtarma çalışması başlattı. Ekipler, dere yatağında ve çevresinde geniş çaplı arama yapıyor. Kayıp çocuğun bulunması için çalışmalar sürerken, bölgedeki vatandaşlar da arama kurtarma ekiplerine yardımcı oluyor.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...