Tgrt Haber

Şanlıurfa'dan acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
18 Eylül 2022 13:55 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 15:23
Şanlıurfa'dan acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Şanlıurfa Suriye sınırında yer alan Esentepe Hudut Karakolu'na terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 askerimiz şehit olurken 1 askerimiz ise yaralandı. Şehidimizin isminin sözleşmeli er İsmet Aybek olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'nın Suruçilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin terör örgütü PKK/YPGkontrolündeki Ayn El Arab bölgesinden Esentepe Hudut Karakolu'na alçak bir havan saldırısı düzenlendi. Söz konusu saldırıda karakolda görevli sözleşmeli er şehit olurken 1 asker ise yaralandı.

MEHMETÇİK ANINDA KARŞILIK VERDİ

Saldırıda yaralanan asker Suruç Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalenin ilk müdahake sonrası Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

https://twitter.com/UrfaValiligi/status/1571450099137642496

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Şanlıurfa Valiliği de sosyal medya hesabından, “Suruç'ta sınır karakolumuza hain saldırı sonucu 1 kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır. Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz.” paylaşımı yapıldı.

Şanlıurfa'dan acı haber! 1 askerimiz şehit oldu

ŞEHİDİMİZİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Suruç ilçesinde nöbet değişimi sırasında düzenlenen saldırıda şehit olan Gaziantepli Sözleşmeli Er İsmet Aybek'in Yeditepe Mahallesi'nde oturan ailesine şehadet haberi verildi. Bekar olduğu ve 3 kardeşinin bulunduğu öğrenilen şehidin evine ve evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Milli Savunma Bakanlığı söz konusu saldırı sonrasında misli ile karşılık verildiğini ve 12 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...