Tgrt Haber

Şanlıurfa’da çöken binada arama kurtarma çalışması tamamlandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Mart 2023 11:14 - Güncelleme : 06 Mart 2023 11:20

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’taki deprem sonrası Şanlıurfa’da ağır hasar alan 6 katlı bina çöktü. Binanın yıkılması sonucu bölgeden geçen bir vatandaş yaralanırken yapılan arama kurtarma çalışmaları tamamlandı.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ 11 ili etkiledi. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği deprem bölgesinde binalar yerle bir oldu. Deprem bölgesinde zaman zaman artçı sarsıntılar yaşanırken ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor.

6 KATLI BİNA ÇÖKTÜ

Depremin etkilediği illerden biri olan Şanlıurfa’da 6 katlı bina ağır hasar aldı. Deprem sonrası boşaltılan bina dün bir anda çöktü. Olay yerine gelen ekipler enkazda arama kurtarma çalışması başlattı. Yürütülen çalışmalarda ağır hasarlı olarak tespit edildiği için mühürlenen ve dün yıkılan binanın enkazında herhangi bir kişinin olmadığı belirlendi.

10 saat süren arama kurtarma çalışmaları tamamlandı. Binanın yıkılması sonucu bölgeden geçen bir vatandaş yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...