Tgrt Haber

Şanlıurfa'da eve silahlı saldırı: Kadın öldü, eşi ise ağır yaralı

02 Mart 2023 12:50 - Güncelleme : 02 Mart 2023 12:58
Şanlıurfa'da eve silahlı saldırı: Kadın öldü, eşi ise ağır yaralı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde bulunan bir eve silahlı saldırı düzenlendi. silahlı saldırıda Fatma Coşkun (40) adlı kadın hayatını kaybetti, eşi Halil Çoşkun ise ağır yaralandı.

Şanlıurfa​'nın Akçakale​ ilçesinde bulunan bir eve yönelik düzenlenen silahlı saldırıda Fatma Coşkun (40) adlı kadının hayatını kaybettiği, eşi Halil Çoşkun'un ise ağır yaralandığı aktarıldı.

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Olay, gece saatlerinde Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Çoşkun Ailesi'nin oturduğu eve silahlı saldırı​ düzenlendi. Fatma Çoşkun yaşamını yitirirken, eşi Halil Çoşkun ise ağır yaralandı.

Bölgeye ihbarla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri, Halil Çoşkun'u ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Evde çok sayıda boş kovan bulan polis, şüpheli ya da şüphelileri belirleyerek yakalamak için çalışma başlattı. 

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...